Studio Vliegvis
Ik ben Margreet de Bruin en in 1994 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen met als afstudeerrichting Illustratieve Vormgeving. Sindsdien werk ik met veel plezier als freelance illustrator, grafisch ontwerper en schilder. Mijn studio bevindt zich in de Emmastate aan de Emmakade in Leeuwarden.

Als illustrator doe ik diverse opdrachten. Dit varieert van (school)boeken tot tijdschrift-illustraties. Van cartoon-achtige tekeningen tot realistisch werk.

Mijn grafische werk combineer ik graag met illustratiewerk, zoals te zien bij het coachingspel GROK, of een project als Het Hartenpakket. Verder geef ik vorm aan huisstijlen, logo's, brochures, boeken en veel meer. U kunt me altijd benaderen met uw vraag of idee.

Als schilder maak ik veelal abstract werk, waarbij het figuratieve een rol kan spelen. Mijn vrije werk is te koop. U kunt het werk bekijken in mijn studio of via de webshop. Er is ook een mogelijkheid om een huur-koop regeling af te spreken. U betaald dan per maand een van tevoren afgesproken bedrag totdat het hele bedrag is afgelost.
Klik op de 'Etsy' button om naar mijn webshop te gaan.

Offerte aanvragen?
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen, mail dan naar info@vliegvis.com of bel 06 - 286 223 90.

Inhuren?
Ik ben ook beschikbaar als freelance dtp-er/grafisch vormgever voor tijdelijke projecten. Ik heb ervaring met Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign.
In 2014 heb ik het diploma 'MBO Professional DTP' (DesktopPublishing) behaald bij de NCOI.
Ik woon en werk in Leeuwarden, maar ook op locatie.

U bent altijd welkom voor een bezoekje in mijn studio aan de Emmakade!